top of page
1. Agnes Druijf (21 van 37).jpg

Over mij

Mijn naam is Agnes Druijf, ik ben 42 jaar en woonachtig in het pittoreske dorpje Opperdoes in Noord-Holland. Ik ben spontaan, creatief en ondernemend. 

 

FOTOGRAFIE

Fotografie is al op jonge leeftijd een grote hobby van mij geworden. Ik had er altijd al veel plezier in om foto’s te maken van mijn opgroeiende nichtje en neefje, feestelijke aangelegenheden, (culinaire) evenementen, uitjes, trouwerijen, reizen, dieren en van de natuur. Ik merkte dat ik nóg enthousiaster werd van het feit dat mijn beelden gewaardeerd en mooi gevonden werden en daardoor werd ik steeds vaker gevraagd om leuke, speciale gebeurtenissen vast te leggen. Ook door de media zijn mijn beelden regelmatig gebruikt en ben ik er meerdere malen mee in de prijzen gevallen. Dit alles gaf mij extra voldoening en nog meer plezier in het fotograferen.

 

OPLEIDINGEN

Ik heb diverse opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding aan de Fotovakschool in Amsterdam en de opleiding Moment Design.

MOMENT DESIGN

Ik ben gecertificeerd Moment Design Fotograaf. Door het volgen van de opleiding Moment Design heb ik een mooie techniek geleerd wat het fotograferen nóg leuker maakt, voor zowel de klant om gefotografeerd te worden als voor mijzelf als fotograaf. Tijdens de shoots ontstaat er een leuke en ontspannen sfeer waarin ik mijn klanten vastleg, puur zoals ze zijn. 

Dit worden dus niet de standaard geposeerde foto’s, maar juist spontane, liefdevolle en pure foto’s van momenten waar de verbinding en echte emotie naar boven komt. Je zult daarom met veel plezier terugdenken aan de shoot. 

Ik kijk er dan ook naar uit om kennis met jou/jullie te maken en samen op pad te gaan voor een leuke, plezierige

en ontspannen fotoshoot!

IK BEN TE BOEKEN VOOR: 

Loveshoots, Gezinsshoots, Trouwshoots, Zwangerschaps & Newbornshoots en Portretshoots (van jong tot oud). 

Tevens ben ik te boeken voor huwelijksjubilea, portretfotografie voor zakelijke doeleinden en woningshoots.

Mocht u hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op. 

CADEAUBON FOTOSHOOT

Tip! Het is ook leuk om iemand te verrassen met een cadeaubon voor een fotoshoot!

 

Klik hier om contact met mij op te nemen

 

bottom of page