Tevreden klanten

Loveshoot

Jos & Erlijn

Agnes heeft de gave om op een speelse wijze echte en pure foto's te maken. Onze foto's zijn niet geforceerd en nadrukkelijk geposeerd, maar juist natuurlijk en spontaan. Ze let goed op details, lichtval en compositie. Agnes weet wat ze doet. We zijn heel blij met het resultaat. 

Trouwshoot

Joshua & Brenda

Op onze bruiloft heeft Agnes onze fotografie gedaan. Hierbij gebruikte zij een methode waarbij er natuurlijke, pure en realistische foto’s ontstaan.

Er hoeft niet te worden geposeerd, maar het gaat om spontaniteit en jezelf zijn.

 

Zo wordt het verhaal zichtbaar op de foto. En is je foto niet alleen een herinnering aan hoe je eruit zag, maar ook hoe je je op dat moment voelde.

 

Bedankt Agnes voor het fotograferen van onze trouwdag en het aanleveren van prachtige foto’s met een verhaal.

Gezinsshoot 

Familie Huijsen

Eind juli hebben wij een fotoshoot door Agnes laten maken van ons gezin en kleinkinderen. De locatie die ze ons voorstelde, bij Kasteel Radboud, was prima uitgezocht.

Ze heeft hele leuke en spontane foto`s van onze familie gemaakt en wij  zijn er meer dan  tevreden mee. De ene foto is nog leuker als de andere en al onze kinderen en kleinkinderen

staan er superleuk op.  Door haar speelse manier kreeg ze iedereen er zeer goed op, zelfs onze puber kleinzoon die eigenlijk alles maar zo zo vindt.

Wij waren natuurlijk zeer benieuwd naar het album, ze mocht deze van ons op haar eigen wijze invullen en wederom fantastisch gedaan. Alle foto`s mooi en leuk. Al met al een echte aanrader om door Agnes een fotoshoot te laten doen.

Trouwshoot

Coby & Jaap Jan

Wij hebben het maken van de loveshoot

en de bruiloft foto's als een hele fijne samenwerking ervaren. Ze heeft een

goede kijk op mooie fotogenieke plekken

en maakt prachtige foto's.

 

Wij zijn enorm blij met de prachtige foto's

en het mooie contact en bevelen haar

van harte aan! 

Loveshoot

Jochem & Dorinda

Voordat we aan de loveshoot begonnen dachten we: help, straks moeten we 1,5 uur lang lachen! Het fijne aan de style van Agnes is dat het allemaal heel ongedwongen gaat. Je krijgt bijvoorbeeld wat vragen waar je samen over gaat praten, ondertussen maakt Agnes foto's en het resultaat zijn mooie spontane foto's! We hadden helemaal niet door dat er ondertussen zulke mooie foto's werden geschoten. Dus naast een prachtig resultaat ook nog eens een hele relaxte fotoshoot! 

Portretshoot Ingrid

Agnes onderscheidt zich van andere fotografen doordat ze voor, tijdens en na de fotoshoot oprecht geïnteresseerd is in je. Ze stelt je op je gemak en neemt ruimschoots de tijd voor het maken van de foto's.

Ik vond het heel fijn dat ze ook meedacht over mijn kledingkeuze toen ik daar naar vroeg. Agnes heeft oog voor details en zicht op mooie locaties.
Het resultaat mag er zeker zijn! De foto's zijn een mooie herinnering maar ik gebruik er ook veel voor verschillende doeleinden. Ik ben er heel blij mee!

Trouwshoot

Jos & Annemiek

Omdat wij eerder wilden trouwen door de ziekte van Jos, vroegen we aan Agnes of

ze van ons een trouwshoot wilde maken en

dat wilde ze graag voor ons doen.

Ze heeft ons enorm verrast met prachtige foto’s en ook heeft ze via een vriend van haar gezorgd voor een mooie trouwauto in de vorm van een Pontiac.

Agnes is zeer vindingrijk in het maken van foto’s en door haar enthousiasme heeft ze onze dag onvergetelijk gemaakt. Wij zijn zeer blij met de mooie foto’s, waar we fijn op terug kunnen kijken en wij bedanken

haar daarvoor.

De fotoreportage is een waardevolle herinnering…

Trouwshoot

Ilona & Leo

Onze trouwfoto's zijn gemaakt door Agnes. Zij maakt prachtige foto's op prachtige locaties. 

De sfeer was ontspannen en gezellig.

Ze luisterde goed naar onze wensen en speelde daar goed op in.

Al met al een fantastische ervaring met prachtige foto's als resultaat.

Loveshoot

Els & Jaap

De laatste keer dat wij samen voor een fotograaf stonden was op onze trouwdag in 1982. Het voelde voor ons dus best ongemakkelijk en het duurde even voor we wat losser werden. Dit is op de foto's niet te zien. Wat ook niet te zien is, is dat het een sombere en koude herfstdag was. We zijn heel blij met Agnes, ze heeft van ons een prachtige loveshoot gemaakt. De liefde en het plezier zijn haast tastbaar!

Portretshoot Petra

Ik heb de portretshoot met Agnes als zeer prettig ervaren. Agnes is ontspannen en vrolijk waardoor ik dat zelf ook werd. Het resultaat is daardoor zeer verrassend. Ik zag hele mooie foto's ontstaan! Ook heeft zij leuke ideeën en staat zij open voor eigen inbreng, hierdoor ontstaat er een mooie mix van persoonlijke foto's. Het was een heel gezellige en relaxte shoot. Ik zou het iedereen aanraden!

Newbornshoot

Celina en Bram

Wij zijn Agnes ontzettend dankbaar dat zij onze oh zo bijzondere gebeurtenissen rond de zwangerschap en geboorte van onze dochter heeft vastgelegd. Het is met geen pen te beschrijven hoe ongelofelijk blij wij ermee zijn, wat een geluksmomenten staan erop! 

Trouwshoot

Irene en Manfred

Wij hebben Agnes ervaren als een professionele, vriendelijke en zorgvuldige fotografe. Zij luisterde goed naar onze wensen, was flexibel en gaf waardevolle adviezen. Zij heeft prachtige foto’s gemaakt van onze bruiloft: sfeervolle en frisse beelden die ons herinneren aan alle bijzondere momenten.