top of page

Tevreden klanten

DSC_0088 (3).JPG

Trouwshoot

Joshua & Brenda

Op onze bruiloft heeft Agnes onze fotografie gedaan. Hierbij gebruikte zij een methode waarbij er natuurlijke, pure en realistische foto’s ontstaan.

Er hoeft niet te worden geposeerd, maar het gaat om spontaniteit en jezelf zijn.

 

Zo wordt het verhaal zichtbaar op de foto. En is je foto niet alleen een herinnering aan hoe je eruit zag, maar ook hoe je je op dat moment voelde.

 

Bedankt Agnes voor het fotograferen van onze trouwdag en het aanleveren van prachtige foto’s met een verhaal.

5 B.jpg

Trouwshoot Hans & Rina

Onze huwelijksdag is onvergetelijk geworden mede dankzij Agnes. Zij neemt de tijd om een mooie trouwshoot te maken.

Vooral in onze situatie was dit erg fijn omdat Hans Alzheimer heeft en het voor hem veel prikkels zou geven.

Het resultaat is geweldig geworden met liefdevolle, sommige ontroerende en gezellige foto's.

NCF 67.JPG

Gezinsshoot 

Familie Huijsen

Eind juli hebben wij een fotoshoot door Agnes laten maken van ons gezin en kleinkinderen. De locatie die ze ons voorstelde, bij Kasteel Radboud, was prima uitgezocht.

Ze heeft hele leuke en spontane foto`s van onze familie gemaakt en wij  zijn er meer dan  tevreden mee. De ene foto is nog leuker als de andere en al onze kinderen en kleinkinderen

staan er superleuk op.  Door haar speelse manier kreeg ze iedereen er zeer goed op, zelfs onze puber kleinzoon die eigenlijk alles maar zo zo vindt.

Wij waren natuurlijk zeer benieuwd naar het album, ze mocht deze van ons op haar eigen wijze invullen en wederom fantastisch gedaan. Alle foto`s mooi en leuk. Al met al een echte aanrader om door Agnes een fotoshoot te laten doen.

39 B.jpg

Verjaardags-
shoot
Lara & Lana

Agnes is bij ons geweest om de verjaardag van onze dochters Lara en Lana vast te leggen. We zijn hiervoor onder andere naar het park bij de Landswerf in Medemblik geweest. 

De fotoshoot was heel leuk en we zijn erg blij met de foto's. Agnes bedankt voor de mooie foto's!

DSC_0151.JPG

Loveshoot

Jochem & Dorinda

Voordat we aan de loveshoot begonnen dachten we: help, straks moeten we 1,5 uur lang lachen! Het fijne aan de style van Agnes is dat het allemaal heel ongedwongen gaat. Je krijgt bijvoorbeeld wat vragen waar je samen over gaat praten, ondertussen maakt Agnes foto's en het resultaat zijn mooie spontane foto's! We hadden helemaal niet door dat er ondertussen zulke mooie foto's werden geschoten. Dus naast een prachtig resultaat ook nog eens een hele relaxte fotoshoot! 

Portret Esther zw.jpg

Portretshoot Esther

Lieve Agnes, wat ben ik blij met mijn foto voor op de achterkant van mijn boek 'Rust, Ritme en Ruimte'. Je stelde mij tijdens het maken van de foto op mijn gemak, want het proces van het boek schrijven vond ik gemakkelijker dan het maken van een foto! ;) Je hebt allerlei goede ideeën om de sfeer in de foto goed uit te laten komen. Bedankt!

40.jpg

Portretshoot

Nathelie

Op een hele zonnige nazomerse dag, kwam Agnes mij ophalen. De shoot was heel leuk, we hebben gezellig gekletst, we zijn naar mooie plekjes geweest en dat zie je ook terug in de resultaten van de foto's. Zeker een aanrader!

DSC_4141 (2).JPG

Trouwshoot

Ilona & Leo

Onze trouwfoto's zijn gemaakt door Agnes. Zij maakt prachtige foto's op prachtige locaties. 

De sfeer was ontspannen en gezellig.

Ze luisterde goed naar onze wensen en speelde daar goed op in.

Al met al een fantastische ervaring met prachtige foto's als resultaat.

94.jpg

Gezins-
shoot

Familie Ploeg

Vraag Agnes voor een fotoshoot en het

wordt gegarandeerd een leuke ervaring!

Agnes regelt alles tot in de puntjes. Er

wordt echt zorg en aandacht aan besteed.

Ze maakt foto’s met hart en ziel en dat

allemaal in een ontspannen en gezellige

sfeer. Dit zorgt juist voor de mooiste

plaatjes.

Wij zijn heel blij met het resultaat.

Dankjewel Agnes!

12.jpg

Portretshoot Annemiek

Ik heb Agnes leren kennen als een lieve vriendin, en als fotograaf. Zij heeft een trouwshoot  gemaakt en een loveshoot en onlangs heeft ze een portretshoot gemaakt van mij.

Ik moet zeggen dat Agnes heel professioneel

haar werk doet.

Zij weet de mooie plekjes te vinden daarvoor en de hele entourage daarvoor.

Agnes gaf mij ook kledingtips, zodat dit mooi kleurde bij de omgeving van de fotoshoot locatie.

Ze stelt je op je gemak, en het resultaat mag er zeker weer zijn.

Ik ben echt blij met de foto`s, en ik kan daar ook weer veel mensen in mijn nabijheid blij mee maken. Het mooie is gewoon, dat  ik Agnes echt  kan aanraden.

DSC_5893.JPG

Newborn-
shoot 
Celina en Bram

Wij zijn Agnes ontzettend dankbaar dat zij onze oh zo bijzondere gebeurtenissen rond de zwangerschap en geboorte van onze dochter heeft vastgelegd. Het is met geen pen te beschrijven hoe ongelofelijk blij wij ermee zijn, wat een geluksmomenten staan erop! 

DSC_0066.JPG

Trouwshoot

Irene en Manfred

Wij hebben Agnes ervaren als een professionele, vriendelijke en zorgvuldige fotografe. Zij luisterde goed naar onze wensen, was flexibel en gaf waardevolle adviezen. Zij heeft prachtige foto’s gemaakt van onze bruiloft: sfeervolle en frisse beelden die ons herinneren aan alle bijzondere momenten.

Gezinsfoto met hond zwart wit.jpg

Gezinsshoot
Familie van den Beemd

Agnes, bedankt voor het mooie resultaat,

de foto's zijn echt heel mooi geworden.

Het kado is helemaal geslaagd. 

11 A.jpg

Loveshoot

Laura & Niels

Een fotoshoot bij New Creation Fotografie is een mooie belevenis die wij iedereen aan zouden raden. Agnes zorgt voor een prachtige shoot. Zij kent mooie locaties, heeft oog voor detail en is erg gezellig! Door middel van leuke gesprekken en opdrachtjes zorgt zij voor een ongedwongen sfeer, waardoor spontane en mooie foto's ontstaan. Naast prachtige foto's is de shoot ook echt quality time en zorgt Agnes voor een leuke dag! Wij zullen zeker in de toekomst nog een keer een shoot doen bij Agnes! Ontzettend bedankt Agnes!

Buikfoto zwart wit.jpg

Zwanger-
schapsshoot Brenda

Agnes nam mij (ons ;-) mee naar mooie plekjes. Tijdens het maken van de foto's let Agnes goed op details. Ze laat weten als je haar voor het beeld waait of als je handen net even niet zichtbaar genoeg zijn. Dit is fijn, want tijdens het poseren heb je zelf niet door hoe het er op beeld op staat. 

Ook stelt ze leuke vragen waar je om moet lachen en waardoor er een mooie emotie tevoorschijn komt. Agnes heeft ook oog voor detail in de natuur en tijdens het wandelen naar de plekken benoemd zij regelmatig de schoonheden die zij ziet tussen de bomen en de wandelpaden. Erg leuk om bewust te worden van de pracht en praal in de natuur!

Het was een gezellige middag en ik ben dankbaar voor het fotomateriaal en dat het 'huisje' van mijn baby is vastgelegd."

bottom of page