Tevreden klanten

Trouwshoot

Joshua & Brenda

Op onze bruiloft heeft Agnes onze fotografie gedaan. Hierbij gebruikte zij een methode waarbij er natuurlijke, pure en realistische foto’s ontstaan.

Er hoeft niet te worden geposeerd, maar het gaat om spontaniteit en jezelf zijn.

 

Zo wordt het verhaal zichtbaar op de foto. En is je foto niet alleen een herinnering aan hoe je eruit zag, maar ook hoe je je op dat moment voelde.

 

Bedankt Agnes voor het fotograferen van onze trouwdag en het aanleveren van prachtige foto’s met een verhaal.

Loveshoot

Jos & Erlijn

Agnes heeft de gave om op een speelse wijze echte en pure foto's te maken. Onze foto's zijn niet geforceerd en nadrukkelijk geposeerd, maar juist natuurlijk en spontaan. Ze let goed op details, lichtval en compositie. Agnes weet wat ze doet. We zijn heel blij met het resultaat. 

NCF 67.JPG

Gezinsshoot 

Familie Huijsen

Eind juli hebben wij een fotoshoot door Agnes laten maken van ons gezin en kleinkinderen. De locatie die ze ons voorstelde, bij Kasteel Radboud, was prima uitgezocht.

Ze heeft hele leuke en spontane foto`s van onze familie gemaakt en wij  zijn er meer dan  tevreden mee. De ene foto is nog leuker als de andere en al onze kinderen en kleinkinderen

staan er superleuk op.  Door haar speelse manier kreeg ze iedereen er zeer goed op, zelfs onze puber kleinzoon die eigenlijk alles maar zo zo vindt.

Wij waren natuurlijk zeer benieuwd naar het album, ze mocht deze van ons op haar eigen wijze invullen en wederom fantastisch gedaan. Alle foto`s mooi en leuk. Al met al een echte aanrader om door Agnes een fotoshoot te laten doen.

DSC_0056 (5).JPG

Trouwshoot

Coby & Jaap Jan

Wij hebben het maken van de loveshoot

en de bruiloft foto's als een hele fijne samenwerking ervaren. Ze heeft een

goede kijk op mooie fotogenieke plekken

en maakt prachtige foto's.

 

Wij zijn enorm blij met de prachtige foto's

en het mooie contact en bevelen haar

van harte aan! 

Loveshoot

Jochem & Dorinda

Voordat we aan de loveshoot begonnen dachten we: help, straks moeten we 1,5 uur lang lachen! Het fijne aan de style van Agnes is dat het allemaal heel ongedwongen gaat. Je krijgt bijvoorbeeld wat vragen waar je samen over gaat praten, ondertussen maakt Agnes foto's en het resultaat zijn mooie spontane foto's! We hadden helemaal niet door dat er ondertussen zulke mooie foto's werden geschoten. Dus naast een prachtig resultaat ook nog eens een hele relaxte fotoshoot! 

Portretshoot Esther

Lieve Agnes, wat ben ik blij met mijn foto voor op de achterkant van mijn boek 'Rust, Ritme en Ruimte'. Je stelde mij tijdens het maken van de foto op mijn gemak, want het proces van het boek schrijven vond ik gemakkelijker dan het maken van een foto! ;) Je hebt allerlei goede ideeën om de sfeer in de foto goed uit te laten komen. Bedankt!

40.jpg

Portretshoot

Nathelie

Op een hele zonnige nazomerse dag, kwam Agnes mij ophalen. De shoot was heel leuk, we hebben gezellig gekletst, we zijn naar mooie plekjes geweest en dat zie je ook terug in de resultaten van de foto's. Zeker een aanrader!

Trouwshoot

Ilona & Leo

Onze trouwfoto's zijn gemaakt door Agnes. Zij maakt prachtige foto's op prachtige locaties. 

De sfeer was ontspannen en gezellig.

Ze luisterde goed naar onze wensen en speelde daar goed op in.

Al met al een fantastische ervaring met prachtige foto's als resultaat.

Gezinsshoot

Familie Ploeg

Vraag Agnes voor een fotoshoot en het

wordt gegarandeerd een leuke ervaring!

Agnes regelt alles tot in de puntjes. Er

wordt echt zorg en aandacht aan besteed.

Ze maakt foto’s met hart en ziel en dat

allemaal in een ontspannen en gezellige

sfeer. Dit zorgt juist voor de mooiste

plaatjes.

Wij zijn heel blij met het resultaat.

Dankjewel Agnes!

Portret Petra 1e.JPG

Portretshoot Petra

Ik heb de portretshoot met Agnes als zeer prettig ervaren. Agnes is ontspannen en vrolijk waardoor ik dat zelf ook werd. Het resultaat is daardoor zeer verrassend. Ik zag hele mooie foto's ontstaan! Ook heeft zij leuke ideeën en staat zij open voor eigen inbreng, hierdoor ontstaat er een mooie mix van persoonlijke foto's. Het was een heel gezellige en relaxte shoot. Ik zou het iedereen aanraden!

Newbornshoot

Celina en Bram

Wij zijn Agnes ontzettend dankbaar dat zij onze oh zo bijzondere gebeurtenissen rond de zwangerschap en geboorte van onze dochter heeft vastgelegd. Het is met geen pen te beschrijven hoe ongelofelijk blij wij ermee zijn, wat een geluksmomenten staan erop! 

Trouwshoot

Irene en Manfred

Wij hebben Agnes ervaren als een professionele, vriendelijke en zorgvuldige fotografe. Zij luisterde goed naar onze wensen, was flexibel en gaf waardevolle adviezen. Zij heeft prachtige foto’s gemaakt van onze bruiloft: sfeervolle en frisse beelden die ons herinneren aan alle bijzondere momenten.

3.jpg

Portretshoot kinderen

Familie de Boer

Ontzettend bedankt voor de prachtige foto's!

We zijn er erg blij mee.

Loveshoot

Laura & Niels

Een fotoshoot bij New Creation Fotografie is een mooie belevenis die wij iedereen aan zouden raden. Agnes zorgt voor een prachtige shoot. Zij kent mooie locaties, heeft oog voor detail en is erg gezellig! Door middel van leuke gesprekken en opdrachtjes zorgt zij voor een ongedwongen sfeer, waardoor spontane en mooie foto's ontstaan. Naast prachtige foto's is de shoot ook echt quality time en zorgt Agnes voor een leuke dag! Wij zullen zeker in de toekomst nog een keer een shoot doen bij Agnes! Ontzettend bedankt Agnes!

Trouwshoot

Fernanda & John

Agnes is erg professioneel en creatief, wij zijn erg tevreden met het eindresultaat! Ook ons trouwalbum is zo uniek en speciaal samengesteld.