top of page

Natuurfotografie

Vogelvlucht.jpg

"Every day is a new creation"

Elke dag is een nieuwe creatie, en zo is elk beeld dat ik vastleg ook een nieuwe creatie!

Natuur- en landschapsfotografie is altijd al een passie van mij geweest​ en ik ga dan ook graag in mijn vrije tijd op pad om mooie foto's te maken van de natuur en de prachtige landschappen die ons land rijk is.

 

Bovenin deze pagina kunt u een presentatie zien van diverse natuur- en landschapsfoto's die ik in de loop der tijd in de, tegenwoordig, helaas zeldzame winters heb gemaakt.

Zo werden wij inmiddels alweer twee jaar geleden, in de week van 6 t/m 14 februari 2021 opeens verrast door de invallende winter, met code rood voor sneeuwjacht en leek het die week wel alsof ik op Antarctica was beland; de omgeving was omgetoverd in "Winter Wonderland"! Zo kon je prachtige ijskunst zien bij het IJsselmeer ter hoogte van het Nesbos en het kruiende ijs bij Schellinkhout. Onderweg werd ik getrakteerd op prachtige winterse taferelen,  sprookjesachtige nevellandschappen en rijp in mooie natuurgebieden zoals het Egboetswater en de Koopmanspolder... dit was genieten met een grote "G"!

 

Ziet u een mooie foto voorbij komen die u graag zou willen laten afdrukken voor bij u aan de wand in huis of op kantoor? Of bent u wellicht op zoek naar mooie beelden voor op uw website?

Neem dan contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden!

Natuurfoto('s) bestellen?

Klik dan op de button "Natuurfoto('s) bestellen" voor het aanvragen van een op maat gemaakte offerte. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Werkwijze:

De door u gekozen foto wordt op het door u gewenste materiaal afgedrukt. Hier is een grote keuze in, vraag naar de mogelijkheden! Ik denk graag met u mee.

bottom of page